Milana mallorquina a Menorca?

Estudi i conservació dels aucells a les Illes Balears
Respon
Avatar de l’usuari
oscargfebrero
Member
Entrades: 20
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 8:49 pm

Milana mallorquina a Menorca?

Entrada Autor: oscargfebrero »

Bones tardes companys
dia 22 d'abril durant el cens setmanal de les aus aqüàtiques a s'Albufera des Grau vaig observar 2 milanes, una d'elles amb un transmissor a l'esquena i una marca alar al colze dret de color taronja (o vermella?) amb lletra blanca que no vaig ser capaç de llegir, ja que se me va possar just damunt, a contrallum, mentre agafava una termica... Si no vaig errat semblava que mudava cobertores primaries ja que me va cridar l'atenció que la taca blanca de davall s'ala també se li veia un poc per damunt... A Menorca actualment no se li possen transmissors...

Esper que sigui d'utilitat
Salutacions
Oscar Garcia Febrero
Avatar de l’usuari
jaume adrover
Member
Entrades: 308
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 3:57 pm

Entrada Autor: jaume adrover »

Hola Oscar i tots

Alerta! Podria ser un exemplar nascut el 2005 amb marca taronja i lletra F (blanca), la freqüència de l'emissor és 150.056. En Felix de Pablo va controlar-la una bona temporada a l'illa de Menorca, on va arribar-hi l'agost de 2005, quan era molt jove. Va tornar a Mallorca la primavera de 2006, però llavors va tornar a Menorca. Mesos després va retornar a Mallorca, però no tenim noticies d'ella (femella) d'ençà finals de gener de 2008.

Ho comentaré a en Fèlix a veure si amb la radio pot localitzar-la. És en edat (tercer any) d'iniciar la reproducció (poden començar al segon o al quart any) o sia que alerta si la veis molt per la mateixa zona, seria una cas formidable.

Salut

Jaume Adrover
La vit-ta é la que trabaha, el cuerpo é un bulto.
Respon