Espècies interessants a Cabrera

Estudi i conservació dels aucells a les Illes Balears
Respon
Avatar de l’usuari
GOB-ornitologia
Member
Entrades: 71
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 8:53 pm
Ubicació: Mallorca

Espècies interessants a Cabrera

Entrada Autor: GOB-ornitologia »

Hola a tots,

Des de començaments de mes que estan en marxa les habituals campanyes per l'estudi de la migració postnupcial a les illes de Cabrera i sa Dragonera.

Com sempre al P.N. de Cabrera ja s'han pogut observar algunes espècies molt interessants. S'han anellat dos exemplars de Phylloscopus inornatus i una Sylvia curruca i s'ha vist un Emberiza pusilla i un Ficedula albicollis, totes quatre espècies considerades rareses a nivell nacional. També s'han anellat un Phylloscopus ibericus i un Lullula arborea, els dos rareses a nivell balear.
A sa Dragonera la cosa està mes tranquila per ara, amb captures de moltes de les espècies migrants habituals per l'època. Si voleu ajudar a en Mànix a sa Dragonera posau-vos en contacte amb jo, segur que li anirà molt bé la vostra companyia i ajuda, estarem allà fins a finals de novembre (ornitologia@gobmallorca.com).
Per altra banda continua també la campanya a la finca de Planícia, on en Jaume Bonnín ja ha capturat 8 exemplars de Aegithalus caudatus, una espècie cada vegada més comuna a la serra. Contactau amb en Samuel pinya (spina@espaisnb.caib.es) si voleu anar allà.

salut

Manolo
Respon