Territori i urbanisme

L’Autoritat Portuària de Balears en sintonia amb la postura de no ampliar el port des Molinar i optar per la seva rehabilitació

Ahir horabaixa les entitats que integren la campanya “Al Molinar, Port Petit” es varen reunir amb el nou president de l’Autoritat Portuària de Balears (APB), el senyor Joan Gual de Torrella.
 

Membres de les diferents entitats que integren la campanya “Al Molinar, Port Petit” (Salvem es Molinar, ARCA, Vogar i Ciar, GOB, Amics de la Terra i Greenpeace) es reunirem ahir amb el nou president de l'APB. La reunió va transcorre en un ambient molt cordial i en el que es varen poder exposar tots els arguments sobre la taula.


 
El senyor Gual de Torrella va deixar molt clar que l’entitat que presideix està en sintonia total amb la postura que ha expressat l’Ajuntament de Palma, es a dir, la defensa de la conservació i rehabilitació del Port des Molinar i el seu edifici respectant les dimensions actuals.
 
Una noticia positiva pel Molinar
 

Per primera vegada des de que varen sorgir els diferents projectes d’ampliació del port, totes les administracions mostren el seu rebuig i opten per la solució que permetrà la conservació d’aquest port centenari i així salvar una part importantíssima de l’emblemàtic barri de Palma.


 

L’Ajuntament de Palma pendent de crear la Mesa de Treball
 

L’Ajuntament de Palma ja va anunciar el passat mes de juny que es crearia una Mesa de Treball sobre el Port del Molinar. Aquest espai ha de servir per marcar les línies clares de en quin marc s’ha de dur a terme el projecte de rehabilitació del port i donar continuïtat al passeig.
 
“Al Molinar, Port Petit” ja va dir, que la premissa de treball d’aquesta taula ha de ser la de creixement zero i respectar la estètica del port i el seu edifici. Confiem que en les properes setmanes es creï per començar a fer feina de seguida.
 
La rehabilitació del Port des Molinar s’ha de fer en aquesta legislatura

El Port des Molinar ja ha patit al llarg de la seva història l’amenaça de diferents projectes d’ampliacions. Cap d’ells va arribar a bon port gràcies al rebuig i l’oposició de la ciutadania. Ara ens trobem a una situació immillorable per poder donar una solució definitiva i de futur per aquest port.
 
La conservació del barri des Molinar, del seu port i  del seu passeig marítim és una qüestió d'interès general.

 
Tags: Molinar

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents