Ornitologia

10/04/2013 Comença el curs d’iniciació a l’ornitologia

 

De bell nou organitzam un curs introductori per a tots aquells que es vulguin iniciar en el coneixement de les nostres aus


Una vegada més el GOB organitza un curs d’iniciació a l’ornitologia per a totes aquelles persones interessades en iniciar-se en el apassionant món de les aus i també per obrir les portes a aquells que desitgin participar en els projectes i estudis ornitològics que du a terme el GOB-Ornitologia.

 

La bona acollida d’aquest curs ha motivat que aviat se cobrissin totes les places ofertades i que la inscripció estigui ja tancada. Tot i això, la gran demanda i interès per realitzar aquest curs fa molt probable que se torni a repetir enguany, possiblement a la tardor o a l’hivern.

Les diferents sessions del curs seran impartides per ornitòlegs experts del GOB i cerquen com a objectiu donar les pautes necessàries per conèixer les generalitats del món de les aus i les seves principals característiques. A part de la part teòrica, el curs també contempla dues sortides. La primera a la col·lecció ornitològica del Museu d’Artà i la segona al Parc Natural de s’Albufera de Mallorca.

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents