Ornitologia

13/12/2012 Big Year Mallorca 2013

 

Quantes espècies d’aucells creus que podries observar al llarg d’un any a Mallorca? Un grapat d’ornitòlegs accepten el repte.

 


 

El passat dijous dia 13 de desembre, en Josep Manchado, en representació dels nostres amics del GORA (Grup d’observadors de Rapinyaires d’Albercutx) ens va presentar una idea molt bona i divertida per al 2013: la realització d’un BIG YEAR a Mallorca, a imatge del “Gran Any” que es realitza ja des de fa temps a altres països que compten amb un gran nombre de persones aficionades a l’ornitologia. L’objectiu és fomentar les sortides al camp per a observar aucells i, a part de promoure una mica la competència sana entre els ornitòlegs i aficionats a l’ornitologia de l’illa, gaudir especialment de l’experiència de forma divertida.

El Big Year proposa que al llarg del 2013 tots aquells que vulguin participar, hauran de dur un registre d’observacions per a aconseguir observar el major número possible d’espècies diferents d’aucells a l’illa de Mallorca. No oblideu que el Gran Any comença dia 01 de gener de 2013 a les 00:00, és a dir, ja!!!!

Trobareu tota la informació al bloc que s’ha habilitat on trobareu com apuntar-se, podreu descarregar llistes i consultar les normes. No oblideu que és imprescindible complir estrictament el codi ètic de natura.

 

 

Les adreces de contacte

Bloc:  http://bigyearmallorca.blogspot.com.es/2012/12/big-year-espanya.html

Facebook: http://www.facebook.com/MallorcaTheBigYear2012

Correu: bigyearmallorca@gmail.com 

Enllaç a una divertida pel·lícula sobre el tema: http://www.thebigyear.es/

 

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents