Ornitologia

13/12/2012 Assemblea anual d’ornitologia 2012

 

Un any marcat pels canvis en la gestió de l’anellament a nivell estatal, i per la nova situació als espais protegits de les Balears.


 

El passat dia 20 de desembre, i com cada any, se convocà la reunió anual d’ornitologia amb gran èxit de participació. Se varen tractar diversos temes, entre ells com ultimar els darrers detalls del futur Atles d’hivernants, la proposta de nous projectes d’estudis ornitològics, l’estrena de nous sistemes de comunicació informàtica com la nova web d’ornitologia, o la posada en marxa d’ “ornitoib” a twitter (per estar informats a temps real de les darreres observacions ornitològiques). També se va informar dels futurs cursos d’ornitologia així com les sortides que tindran lloc a llarg de 2013.

Per altre banda se cercaren solucions per superar els diferents entrebancs sorgits a la tasca que desenvolupa el grup d’anelladors del GOB, i també de quina forma mostrar la nostra preocupació pel futur dels postres espais naturals desprès dels acomiadaments de part del personal d’IBANAT i ENB.

Igualment varen ser ateses diferents demandes dins el torn de precs i preguntes, just abans de finalitzar la vetllada amb un animat sopar.

 

 

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents