El GOB

15.12.2014. Aquest passat dissabte, el GOB va celebrar el seu dinar anual de socis al barri del Molinar, com a mostra de suport a la campanya “Al Molinar, port petit”.

El GOB va lliurar els premis Alzina votats l’any 2013 pels socis del GOB

 

 

15.12.2014. Aquest passat dissabte, el GOB va celebrar el seu dinar anual de socis al barri del Molinar, com a mostra de suport a la campanya “Al Molinar, port petit”. 

El GOB va lliurar els premis Alzina votats l’any 2013 pels socis del GOB

_________________________________________________________________________________________________________________________

El GOB va decidir fer enguany el dinar anual de socis al barri del Molinar, per donar suport a la Plataforma Salvem el Molinar que lluita contra el projecte d’ampliació del port esportiu del Molinar.

El dinar comptà amb el lliurament dels premis Alzina i Ciment 2013 i la votació dels candidats d’aquest any 2014. Així, recolliren els premis Alzina 2013: Ecoxarxa Mallorca; el portal de contrainformació contrainfo.cat i el col·lectiu de Jubilats per Mallorca. 

 

Alzina i ciment 2014

A més, els socis varen votar els candidats a premis Alzina i Ciment 2014 que varen quedar de la següent manera:

ALZINES 2014:

 

  • PLATAFORMA SALVEM EL MOLINAR : per la intensa campanya per evitar l’ampliació del Club Marítim Molinar de Palma amb la seva campanya “Al Molinar, port petit”. Un exemple per la seva capacitat d’organització, de comunicació i d’incidència sobre un tema clau pel futur del Molinar i de tota la ciutat de Palma.
  • MIQUEL ÀNGEL LLONOVOY: per la seva capacitat de fer una crítica àcida i intel·ligent de la realitat política, econòmica i social i per posar-la molt sovint, al servei de lluites contra l’especulació, al corrupció i la destrossa territorial.
  • TRANSITANT: per esdevenir un referent com a projecte associatiu i autogestionari a Ciutat. Es va crear ara fa 2 anys i aquest 2014 s’ha consolidat com a llibreria especialitzada en crítica social amb l’objectiu d’oferir eines per a la transformació política integral, tant en les nostres vides quotidianes com en l’àmbit socioeconòmic més global.
  • ASSOCIACIÓ AGENTS DE MEDI AMBIENT. Per demostrar el seu compromís amb el medi ambient exercint una crítica precisa, contundent i pública de determinades decisions o accions polítiques del Govern del qual en depenen professionalment.

 

CIMENTS 2014

 

  • UNIBAIL RODAMCO: empresa francesa, considerada un dels majors grups immobiliaris d’Europa que ha assumit la construcció i gestió del centre comercial que acabarà amb la darrera zona humida de la Platja de Palma.
  • JOSÉ MANUEL SORIA: Ministre d’Energia, Indústria i Turisme que defensa obertament les prospeccions a Canàries i a les Illes Balears defensant els interessos de les grans empreses amb negocis petroliers per damunt de l’interès general i el medi ambient.
  • BIEL COMPANY: per una legislatura plegada d’iniciatives legislatives, especialment l’aprovada recentment Llei Agrària, per obrir el camp mallorquí a l’especulació i a la inversió immobiliària, a les grans infraestructures en sòl rústic i a les legalitzacions d’habitatges il·legals en aquest tipus de sòl.

 

L’acta va comentçar a les 13.30h amb una mostra de ball i ballada popular a càrrec de l’Escola de Música i Dansa de Mallorca que donà pas al dinar que, enguany, serviren Jaume Jaume amb torrada de carn de me ecològic de la finca de Ses Cabanasses a Petra i Joan del Restaurant ecològic Es Ginebró d’Inca. L’acte va ser conduït per l’artista Paco Peris.

 

Des del GOB els agraïm a tots que ho fessin possible, així com també a l’Associació de Veïns del Molinar Vogar i Ciar que ens va deixar el local i l’espai per fer-hi l’acte. 

 

Tags: dinar socis, GOB

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents