Territori i urbanisme

01.09.2014. Decepció i desacord pel fons i les formes amb les darreres decisions sobre Es Jonquet per part de l’Ajuntament

ARCA, GOB i Veïnats des Jonquet avui tornam a reclamar directament a l’Ajuntament durant una reunió amb el regidor, una protecció real pel Jonquet.

 

 

 

01.09.2014. Decepció i desacord pel fons i les formes amb les darreres decisions sobre Es Jonquet per part de l’Ajuntament

 

ARCA, GOB i Veïnats des Jonquet avui tornam a reclamar directament a l’Ajuntament durant una reunió amb el regidor, una protecció real pel Jonquet.

_____________________________________________________________________________________________________________________ 

 

La construcció de dos pàrquings amb tantes places i entrada des del Passeig Marítim implicaria en realitat la destrucció del Talús. El talús des Jonquet no ha de ser ni centre comercial ni pàrquing del Passeig Marítim ni de Santa Catalina.

Els dos blocs de nous edificis han de ser molt més fragmentats per adaptar-se a la tipologia del barri. De cap de les maneres se pot donar entrada des del Passeig Marítim. És una obsessió amb la excusa de la mobilitat que no té cap justificació.

Les entitats que defensam es Jonquet sempre hem dit Sí als nous habitatges, però no a l’especulació i a la destrucció del talús.

 

Ara l’Ajuntament sembla que empara uns interessos contra el Patrimoni

 

ARCA GOB I Veïnats d’es Jonquet hem guanyat una sentència contra ACCIONA que pretenia tirar a baix la declaració de Conjunt Històric defensant els seus interessos especulatius. Ara, l’Ajuntament pretén continuar emparant uns interessos que van en contra dels valors patrimonials estrictes.

 

PEP primer i segón

 

La primera proposta de PEP va ser un insult a la intel·ligència ja que no seguia cap directriu de la declaració de Conjunt Històric. Una vegada més l’esforç presentant al.legacions i propostes per part de les nostres entitats, i d’altres institucions, va començar a donar forma de protecció al Pla d’Ordenació.

 

Aquesta nova proposta que l’Ajuntament ha presentat a la premsa manté els desacords principals sobre els solars de Mar i Terra i de Rentadors. I es vol tramitar de manera accelerada.

 

Demanam al Regidor d’Urbanisme

 

Demanam al Regidor d’Urbanisme que no dugui aquesta proposta a aprovació de Gerència i que introdueixi les modificacions que sempre li hem demanat.

 

ARCA, GOB I Veïnats des Jonquet han aconseguit, fins ara, salvar Es Jonquet i que romaní com un actiu Patrimonial declarat com Conjunt Històric. Continuarem treballant gratis i defensant l’interès general, que és el que feim sempre.

Tags: Es Jonquet, palma

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents