Territori i urbanisme

01.08.2014. Activites de la Plataforma Salvem ses Fontanelles demanen suport als turistes contra la destrucció de ses Fontanelles.

Despleguen una pancarta a la terminal d’arribades i reparteixen fulletons entre els turistes que arriben a l’illa.”Veniu a Mallorca perquè és un paradís: ajudau-nos a conservar-lo”

 

 

 

01.08.2014. Activites de la Plataforma Salvem ses Fontanelles demanen suport als turistes contra la destrucció de ses Fontanelles i denúncien polítics i grups inversors per atempar contra el territori.

Despleguen una pancarta a la terminal d’arribades i reparteixen fulletons entre els turistes que arriben a l’illa.”Veniu a Mallorca perquè és un paradís: ajudau-nos a conservar-lo”

_________________________________________________________________________________________________________________________

 

Una desena d’activistes de la Plataforma Salvem ses Fontanelles han desplegat una pancarta a la terminal d’arribades de l’aeroport de San Sant Joan amb el missatge “Wetland under destruction” alhora que repartien informació entre els turistes en relació a la destrossa de Ses Fontanelles, els valors naturals condemnats a la desaparició i apuntant els responables, el grup inversor UNIBAIL RODAMCO al qual animaven a escriure per transmetrer-li el seu desacord en la destrucció de la darrera zona humida de Palma, per la construcció d’un centre comercial.

 

Els activites pretenen amb això donar un missatge als turistes que ens visiten: “veniu a visitar un paradís que està en perill, ajudau-nos a conservar-lo”

 

Però també tenen un  missatge per a promotors, inversors i polítics: la ciutadania no està disposada a deixar destrossar el territori i els valors naturals que ells, pretenen destrossar per ambició, especulació i negoci. 

 

La Plataforma treballa en altres accions contra la destrossa definitiva de ses Fontanelles, un cop que aquesta setmana Cort ha anunciat que ha donat les llicències d’obra que acabaran definitivament amb aquesta valuosa darrera zona humida de la Ciutat.

Tags: Mallorca Cap Al Col·lapse, ses fontanelles

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents