Territori i urbanisme

07/08/2013.La Plataforma Salvem sa Ràpita convoca a formar un mosaic humà sobre l’arena de sa Ràpita

Des de la Plataforma Salvem sa Ràpita volem que els ciutadans es facin seu el clam per protegir sa Ràpita convidant-los a participar en la creació d’un mosaic humà sobre la platja.

 

 

07/08/2013.La Plataforma Salvem sa Ràpita convoca a formar un mosaic humà sobre l’arena de sa Ràpita

Des de la Plataforma Salvem sa Ràpita volem que els ciutadans es facin seu el clam per protegir sa Ràpita convidant-los a participar en la creació d’un mosaic humà sobre la platja.

________________________________________________________________________________________

 

L’objectiu és reunir més de 150 persones davant el Club Nàutic de sa Ràpita, per a reivindicar la protecció defintiva de l’entorn natural de sa Ràpita i es Trenc.

 

La sentència del Tribunal Superior de Justícia del passat 9 de juliol que invalidava la modificació de Pla Territorial que permetia l’hotel a sa Ràpita, va generar esperances en totes aquelles persones implicades en la reivindicació i la campanya “Salvem sa Ràpita” contra el Macro-hotel de luxe declarat d’interès autonòmic pel Govern de JR Bauzà.

 

Això però es va convertir en una victòria social a mitges, ja que immediatament, el Consell de Mallorca va anunciar que recorreria la sentència davant del Suprem.

 

Així, l’amenaça sobre l’entorn natural de sa Ràpita i es Trenc continua viva i és per aquest motiu que, des de la Plataforma Salvem sa Ràpita, s’ha impulsat aquesta iniciativa cívica per mostrar una vegada més, el rebuig a la destrucció de sa Ràpita i a aquesta manera de fer política, que inverteix doblers públics per a defensar davant dels tribunals els interessos concrets d’uns pocs.

 

Per això, convocam a la participació i implicació de la societat en un acte cívic que serveixi per deixar clar, una vegada més, el compromís de la ciutadania amb la protecció d’aquest emblemàtic i singular entorn i el rebuig al retorn a les velles polítiques que especulen sobre el territori en benefici d’uns pocs i perjudicant la nostra terra i els nostres recursos.

 

 

DIUMENGE 11 d’AGOST, MOSAIC HUMÀ SALVEM SA RÀPITA

 

El mosaic reproduirà el dibuix del logo de Salvem sa Ràpita.

 

 

Com accedir, horaris i punt de trobada

El punt de trobada és l’accés a s’Arenal de sa Ràpita (davant el Club Nàutic de sa Ràpita)

Hora: 18. 00h

 

De cara al desenvolupament del mosaic

Al punt de trobada (entrada del CLub Nàutic de Sa Ràpita) trobareu gent d’organització que vos donaran les indicacions oportunes, tot i això, per favor teniu en compte:

1. S’Arenal de Sa Ràpita i Es Trenc formen part d’un espai natural de gran valor. Respectau sobretot les dunes i evitau trepitjar-les, hi ha prou espai a la platja.

2. No porteu cans o altres animals al mosaic, no està permès a zones de bany.

3. Si dinau a la platja o a la zona no deixeu ni mica de brutor.

4. Si algun partidari del macrohotel es dirigeix a vosaltres, parleu-hi amistosament o ignorau-lo. Hem vengut a reclamar la conservació d’un espai natural, amb respecte i amb un esperit positiu.

5. No mostreu símbols o lemes propis de partit polític o l’organització els retirarà.

 

Tags: campos, sa rapita, Salvem Sa Ràpita

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents