Educació ambiental

09/11/10 La milana a les escoles

El GOB explica la problemàtica de la milana als escolars de 10 municipis mallorquins

9 de noviembre de 2010

La milana a les escoles
El GOB explica la problemàtica de la milana als escolars de 10 municipis mallorquins


En el marc del Pla de Conservació de la Milana a les Balears, dirigit per la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat, i amb la col·laboració d’Obra Social Caja Madrid, el GOB ha començat aquests dies la realització d’activitats educatives a escolars d’educació primària.

Aquestes activitats, que tenen l’objectiu de donar a conèixer als infants la delicada situació de conservació de la milana i la problemàtica que pateix, seran realitzades als municipis de Mallorca on aquesta espècie hi és més present actualment. En conjunt seran 3.000 els escolars que participin d’aquestes activitats educatives.

El desenvolupament de l’activitat inclou una presentació audiovisual sobre les característiques de l’espècie, els seus hàbits i la seva problemàtica, i posteriorment es treballa sobre un quadernet de feina en el qual els infants poden aplicar aquestes informacions.



Comservem la milana (unitat didàctica)
Unitat didatica que mostra les caracterísitques de la biologia de la milana, les seves amenaçes i com es pot contribuir a la seva conservació. Amb exercicis.

______________________________________________________________________________

Per al GOB i les entitats que col·laboren en el projecte, l’educació i la difusió pública de la informació és un dels punts fonamentals en els programes de recuperació i conservació d’espècies amenaçades com la milana.

Tags: Milana,

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents