Territori i urbanisme

El GOB dona suport a la campanya Pere Garau, Molt Més que Nuredduna.

La campanya Impulsada per Flipau amb Pere Garau, ARCA i Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau defensa una alternativa al projecte proposat per l’Ajuntament pel carrer Nuredduna i un Eix Cívic complet i distint, que beneficii el màxim de persones de la barriada.

 

Des del GOB ens sumam així a la reivindicació d’un altre projecte per Nuredduna, integrat al barri i amb un concepte d’Eix Cívic complet i distint als existents actualment a Palma, és una proposta que neix del sentit comú i les necessitats reals de Pere Garau.

Des del GOB consideram que la realitat urbanísica, comercial, de mobilitat i de població, és distinta a la resta de la ciutat, ja que Pere Garau és el barri més densament poblat i al mateix centre hi ha un mercat municipal que dóna vida a tot l’entorn. També el transport públic és protagonista del carrer Nuredduina i qualsevol factor que pugui posar en risc el seu bon funcionament, es percep com un perill innecessari.

També destaquem que la gentrificació es pot veure afavorida per una inversió de 3 millions d’Euros just al carrer més proper al Centre i per tant amb una renda per càpita major. Per la nostra banda, consideram que seria bo redistrubuir la inversió creant un eix distint on els vianants tenguin el màxim protagonisme combinat amb els altres mitjans de transport, especialment el públic.

Tots aquests factors junts obliguen a Cort a aturar, escoltar les propostes ciutadanes i rectificar. Fan una crida al diàleg i a la participació real i recorden que la política sempre té éxit quan es fa de la mà de la ciutadania.

 

Tags: ARCA, gentrificació, nuredduna, Pere Garau, Pere Garau, Molt Més que Nuredduna

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents