General

Inaugurada l’exposició El Meu Art és la Meva Illa

Més de 100 persones i una dotzena dels artistes que han donat obra per a la subhasta del GOB varen ser ahir presents a la inauguració.

 

Ahir capvespre, molta gent va apropar-se a la Fundació Sa Nostra a la inauguració de l’exposició, comissionada per Gerogina Sas, de les obres que una vintena d’artistes illencs i el galerista Ferran Cano han donat per a la subhasta a benefici del GOB prevista dia 21 de novembre. Durant un mes les obres es podran visitar i veure a l’exposició que romandrà oberta a la Sala Petita de la Fundació Sa Nostra.

Persones de l’àmbit artístic, persones vinculades a entitats diverses que treballen i col·laboren amb el GOB, persones properes a l’entitat, a part de treballadors i membres de la Junta Directiva del GOB, així com una bona part dels artistes protagonistes de l’exposició, entre els quals, Ferran Aguiló, Ana Cabello, Susy Gómez, Astrid Colomar, José Manuel Menéndez Rojas, Bàrbara Juan, Pep Guerrero, Joan Morey, Rafa Forteza, Natasha Lebedeva, José Aranda varen coincidir ahir per celebrar aquesta iniciativa impulsada pel GOB a la recerca de la complicitat de diferents artistes per contribuir a la protecció del territori i reforçar l’acció del GOB per continuar sent l’entitat ecologista de referència a les Illes Balears.

Aquest va ser doncs el primer dels actes de la iniciativa “El Meu Art és La Meva Illa” que tendrà continuïtat amb la subhasta que es farà dia 21 de novembre a les 20h, a la sala d’actes de la Fundació Sa Nostra, on serà la societat la que podrà mostrar el seu compromís i suport a la natura i a Mallorca, apostant per l’art, la cultura i el territori, donant suport al GOB com a entitat ecologista i poguent adquirir peces fabuloses cedides per artistes compromesos.

A partir del 29 d’octubre estarà disponible una web específica www.gobmallorca/lamevailla on es podrà visualitzar el catàleg integral de totes les obres que sortiran a subhasta, amb les característiques tècniques i el preu de sortida a la subhasta.

Per a més informació consulta: https://www.facebook.com/events/519399885523490/

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents