Alertam sobre el nou projecte d’ampliació i remodelació d’AENA.

Aena té en tramitació ambiental el seu nou «Proyecto de Ampliación y Remodelación del Área Terminal Aeropuerto de Palma de Mallorca.»

AENA ha iniciat la tramitació ambiental del seu nou «Proyecto de Ampliación y Remodelación del Área Terminal Aeropuerto de Palma de Mallorca».

Es tracta d’un projecte que té per objectiu: a) augmentar la superfície lucrativa de l’ens (superfície comercial i d’aparcaments) i «optimitzar» l’operativitat de la terminal de l’aeroport. És fàcil suposar que aquesta millora de l’operativitat té per objectiu obvi la intensificació de l’ús de l’aeroport.

I en ambdós, casos augmentar el negoci i beneficis d’AENA a l’Aeroport de Palma.

El Ministeri per a la transició ecològica té damunt de la taula les consultes en l’avaluació d’impacte ambiental del projecte, a petició de ENAIRE, que va el remetre a la Direcció General de Biodiversitat i Qualitat de l’aire una sol·licitut de determinació de l’abast de l’estudi d’impacte ambiental del document inicial del projecte «Ampliación y remodelación del área terminal del aeropuerto de Palma de Mallorca», el promotor del qual és AENA aeropuertos.

Des del GOB exigim a les institucions autonòmiques que incideixin en els plans d’AENA i aprofitin per exigir les competències sobre la gestió de l’aeroport, una de les qüestions fonamentals que ahir el GOB va exigir al futur govern en el marc de les 10 propostes imprescindibles pels primers 100 dies de govern.

Tags: aena, Aeroport, aeroport de palma, ampliació aeroport, enaire

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents