Territori i urbanisme

18/03/2013. L’Ajuntament de Campos ha dedicat més temps i recursos a impugnar la demolició i que a fer-la efectiva

El GOB critica l’actitud de l’Ajuntament , el qual ni tan sol ha complit el primer termini de la interlocutòria de novembre del 2012 

 

 

18/03/2013. L’Ajuntament de Campos ha dedicat més temps i recursos a impugnar la demolició i que a fer-la efectiva

El GOB critica l’actitud de l’Ajuntament , el qual ni tan sol ha complit el primer termini de la interlocutòria de novembre del 2012

_________________________________________________________________________________________

 

El passat dijous dia 14 de març, caducava el termini màxim per iniciar les obres de demolició dels 68 apartaments de Ses Covetes. La realitat és que les obres encara no han començat.

L’Ajuntament de Campos, no només ha incomplert el 2n termini de la resolució judicial de dia 13 de novembre del 2012, sinó que ni tan sols ha complimentat el primer termini. Efectivament el 15 de gener el Consistori havia de presentat el projecte de demolició i restauració així com el contracte amb una empresa per a dur a terme aquesta demolició. La realitat és que el Consistori encara no ha presentat aquest contracte.

Quant al projecte en si, en va presentar un i llavors fora de termini en va presentar un altre.

 

L’Ajuntament ha impugnat totes les resolucions del TSJIB

Amb aquest panorama d’incompliment de terminis, el Consistori s’ha dedicat a impugnar i a presentar tot tipus de recursos, contra tota quanta resolució ha dictat el TSJIB de novembre ençà. Cal recordar que el 13 de novembre el tribunal va ordenar la demolició i va fixar uns terminis per executar-la

Està clar que això retrata el Consistori, el qual ha donat prioritat de temps i de recursos econòmics i humans a impugnar la demolició que temps, recursos econòmics i humans a fer- la efectiva.

En tot cas, això no és cap novetat, al llarg del 19 anys de conflicte jurídic el Consistori s’ha caracteritzat per gastar doblers per a defensar els 68 apartaments damunt la platja d’Es Trenc.

 

Doblers públics per a actuacions il·legals

A tot aquest això, ara eL Govern, que rescata bancs amb doblers públics, i també “rescata” promotors i regidors corruptes. L’Ajuntament de Campos ja ha gastat més de 700.000 € defensant als promotors de Ses Covetes i ara el Govern (amb els doblers de tots) vol pagar el 75% de la demolició, que ha de costar 450.000 €. En total, més de 1’1 milions d’€ públics. Vergonyós.

Des del punt de vista del GOB aquesta decisió suposa un autèntic despropòsit , ja que al final amb els doblers de tots els ciutadans se pagarà l’actuació il·legal de distints tècnics municipals i sobretot de distints batles i regidors de l’Ajuntament de Campos.

Tampoc no és lògic que siguin tots els campaners qui paguin aquestes obres d’esbucament. Haurien de sers els batles i regidors que donaren la llicència, que rebutjaren els recursos i que impugnaren diversos resolucions als tribunals… el que fessin front a aquestes despeses.

Una vegada més, l’actuació de polítics i tècnics d’un municipi acaba perjudicant la societat en general, fent-se càrrec el Govern de les despeses que aquelles actuacions estan gereant.

 

Tags: campos, demolició, es trenc, ses covetes

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents