Ornitologia

22/11/2012 Els joves aprenen a conèixer les aus marines de Palma

 

Aquest proper diumenge dia 25 de novembre el GOB, amb el suport del departament de Joventut de l’Ajuntament de Palma, organitza unes sortides dirigides a joves entre 12 i 30 anys per tal de conèixer les aus marines que se poden observar a la Badia de Palma.

 


La sortida se farà vorejant la costa de la badia de Palma i els participants aprendran a distingir les diferents espècies de gavines, llambritjes i altres espècies d’aus marines que ens visiten durant l’hivern, entre les espècies de costa i les de mar endins i els problemes principals que afecten a aquestes aus. També aprendran l’ús del material òptic necessari per observar aquestes espècies.

Els principals objectius que volem aconseguir amb aquesta activitat son adquirir un compromís de sensibilitat cap al món natural i especialment cap a les aus, convidar als joves a descobrir una nova imatge de l’entorn urbà de la ma del món dels aucells, implicar als joves en la forma responsable amb la conservació de l’entorn i les seves espècies i posar en pràctica l’observació pautada, la paciència, … el comportament al medi natural.

Informació i inscripcions al correu electrònic ornitologia@gobmallorca.com

 

 

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents