Territori i urbanisme

20/12/2011 La participació dels socis voluntaris serà fonamental per abordar l’allau de projectes urbanístics

20/12/2011 La participació dels socis voluntaris serà fonamental per abordar l’allau de projectes urbanístics
El GOB celebrà ahir la seva assemblea anual de socis
______________________________________________________________________

La participació dels socis voluntaris serà fonamental per abordar l’allau de projectes urbanístics
El GOB celebrà ahir la seva assemblea anual de socis
______________________________________________________________________
Ahir es celebrà a Palma l’assemblea anual de socis del GOB Mallorca, en la qual es va repassar el resum d’activitats realitzades i la situació econòmica de l’entitat.

Per destacar algun aspecte concret del resum d’activitats els darrers mesos s’han caracteritzat per la reacció davant el cúmul de projectes (urbanitzacions, camps de golf, parcs temàtics, ports esportius, …) que s’estan plantejant a arrel de la “barra lliure” anunciada pel Govern Bauzá. Segons es va tractar a l’assemblea, per abordar aquest allau de projectes de gran impacte ambiental serà fonamental la implicació dels socis en les seves funcions d’informadors i participants en les diferents campanyes que es portin a terme. Per això el GOB reactivarà la seva xarxa de voluntaris, especialment a la part forana.

En termes econòmics es varen destacar els importants problemes de tresoreria patits l’any 2011, a causa de l’impagament per part de les administracions, i com s’ha pogut superar la situació de forma transitòria gràcies al préstec que han realitzat els socis. Per l’any 2012 s’ha aprovat un pressupost molt contingut, ajustat al decreixement estructural del GOB motivat per la crisi, però amb el qual es garanteixen les funcions fonamentals de l’organització per abordar adequadament la necessària reivindicació en la protecció ambiental, imprescindible davant el preocupant escenari que s’albira.

També ahir es va renovar part de la junta directiva, que estarà integrada per Magdalena Ribes (presidenta), Joaquim Valdivielso (vicepresident), Aina Calafat (secretària), Maria Huguet (tresorera), Patrícia Arbona, Macià Blàzquez, Gemma Carrasco, Cristina Fiol, Maria Fullana, Xavier Llabrés, Aina Llauger, Miquel Àngel March, Pere Morell, Guillem Morlà, Miquela Noguera, Bartomeu Perales i Paula Sevilla.

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents