Territori i urbanisme

30/04/2011 La Plataforma Via Connectora demana definitivament la retirada del projecte de la Sra. Armengol.

30/04/2011 La Plataforma Via Connectora demana definitivament la retirada del projecte de la Sra. Armengol.

 


Palma, 30 d’abril de 2011



La Plataforma Via Connectora demana definitivament la retirada del projecte de la Sra. Armengol.


Després de mesos de tenir oberta la via de diàleg amb el Consell de Mallorca, la Plataforma Via Connectora aixi no! considera que s’ha arribat a un punt a on NO hi ha possibilitat de negociació amb l’equip de govern actual tant per la proximitat de les dates electorals com per la seva manca de resposta.



En aquest sentit, la Plataforma vol manifestar el següent:

  • No és admissible , lògic ni moral que cap partit polític, independentment del seu color, proposi un projecte viari sense que prèviament s’hagi fet un estudi de mobilitat que el justifiqui.
  • Un projecte viari que ens condicionarà de per vida, s’ha de justificar amb un estudi de mobilitat actual, amb dades reals, que contempli no només la previsió de l’ús del cotxe privat, sino també del transport públic,que tingui en compte la incorporació de les darreres actuacions aprovades en matèria de carreteres, etc.
  • Els ciutadans tenim dret a saber per endavant quin model de ciutat , tipus de mobilitat i infraestructura viària volen promoure els diferents grups políitics. És per això que convidam els diferents candidats a la presidència del Consell de Mallorca a participar a un debat obert el proper dimecres 11.05.11. Perquè cadascú expressi clarament quines són les seves intencions i no ens duguem sorpreses com en la legislatura actual.
  • Convidam als polítics, mitjans de comunicació i ciutadania en general a la bicicletada “Cap a on anam?” que la Plataforma organitza pel proper dissabte 14.05.11. Junts podrem recòrrer el traçat de l’actual via connectora, els ciclistes podrem observar de manera més propera quin serà l’impacte de l’actual projecte a les diferents zones afectades.
     
Tags: carreteres, segon cinturo via connectora

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents