Educació ambiental

09/09/10 L’Estada a Sa Dragonera tanca les activitats de voluntariat ambiental d’estiu organitzades pel GOB i Amics de la Trapa.

El compromís del GOB i Amics de la Trapa  de col·laboració amb el Parc es manté durant els darrers 16 anys de manera continuada.

Dijous, 9 de setembre de 2010

L’Estada a Sa Dragonera tanca les activitats de voluntariat ambiental d’estiu organitzades pel GOB i Amics de la Trapa.
El compromís del GOB i Amics de la Trapa  de col·laboració amb el Parc es manté durant els darrers 16 anys de manera continuada.


Aquest setembre finalitzen les activitats de voluntariat ambiental d’estiu organitzades pel GOB i l’associació Amics de La Trapa, a la reserva biològica de La Trapa i al Parc Natural de Sa Dragonera. Un any més amb la satisfacció d’haver mantingut l’èxit de participació, la qual cosa fa que aquestes activitats ja siguin un esdeveniment clàssic de l’estiu.

L’estada de voluntariat ambiental al Parc Natural de Sa Dragonera, s’està duent a terme des de dia 8 i es perllongarà fins a dia 11 de setembre. I compta amb la participació de 15 joves participants, amb edats compreses entre els 15 i els 22 anys. A més de comptar amb un equip d’educadors format per cinc membres de les associacions organitzadores.

Durant l’estada es realitzaran diferents tasques en col·laboració amb el personal del Parc, com la recuperació i adequació d’un petit sender al Camí del Far Vell. I també la neteja d’una zona del litoral de Sa Dragonera, així com l’elaboració de material de sensibilització per prevenir els residus a la mar.

A més els voluntaris realitzaran diferents itineraris per descobrir l’entorn del Parc de Sa Dragonera, amb excursions al Far de Tramuntana i al Far de Llebeig. Altres activitats consistiran en dinàmiques de grup, jocs de temàtiques ambientals com els transgènics, o sobre els recursos naturals, totes aquestes activivitats contribuiran a que la programació durant l’estada de voluntariat sigui més variada.

L’estada de voluntariat a Sa Dragonera compta amb el suport econòmic del programa VOLCAM de la Caja del Mediterráneo, i amb el suport del Departament d’Esports, Joventut i Igualtat i el Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca.

Tags: camps de voluntariat, sa dragonera

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents